SUGAR FREE- 0% Zahăr
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 150 Ron
Produse 100% Naturale

Siropul de cătină cu miere de albine

Primul dintre siropurile noastre, cel cu cătină și miere de albine este totodată cel care stă la baza tuturor combinațiilor din aceeași gamă.


Atât cătina, cât și mierea de albine pe care le utilizăm sunt ingrediente certificate Bio, fiind 100% naturale.

Într-o sticlă de sirop marca Orange Valley, cele două ingrediente sunt combinate pentru a obține o băutură delicioasă, naturală și sănătoasă. Dulceața mierii echilibrează gustul acrișor, caracteristic fructelor de cătină, iar beneficiile pentru sănătate ale celor două ingrediente se dublează.

Cătina contribuie cu un aport însemnat de vitamina C și completează efectul calmant al mierii de albine, în timp ce aceasta din urmă contribuie la sănătatea sistemului digestiv. Împreună, cele două ameliorează simptomele de răceală, previn apariția afecțiunilor inimii și ameliorează problemele pielii.

Fie că alegi siropul de cătină cu miere de albine pentru contribuția pe care o aduce la îmbunătățirea imunității sau pentru proprietățile sale anti-inflamatoare, de un lucru suntem siguri: vei deveni mai sănătos pe zi ce trece, în timp ce vei savura un sirop natural și gustos.

Recomandăm consumul siropurilor de cătină ca atare sau în combinație cu apă plată sau minerală (1/3 sirop, 2/3 apă), în cure de 90 de zile.

Cătinada Orange Valley e combo-ul perfect de sănătate și...
Citește articolul
Dintotdeauna m-am străduit să îi ofer copilului meu o ali...
Citește articolul
Cătina, adesea numită și gingseng românesc, este un fruc...
Citește articolul
Previne apariția inflamațiilor osoase, reduce riscul de ap...
Citește articolul
Continuă
0 Produse
FINALIZEAZĂ
TOTAL: lei