SUGAR FREE- 0% Zahăr
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 150 Ron
Produse 100% Naturale

Cătină

Cătina, adesea numită și gingseng românesc, este un fruct cu un conținut crescut de vitamine și minerale, cunoscut în special pentru proprietățile pe care le are asupra sănătății.


Fiind extrem de bogată în vitamine (B, C, E, F, K și P), este considerată un antibiotic natural, având efect antiinflamator. Dar beneficiile cătinei nu se opresc aici, căci ea are și efect cicatrizant și chiar anticancerigen. Câteva dintre afecțiunile asupra cărora s-au observat efecte pozitive în urma consumului de cătină sunt acneea, dermatozele, psoriazisul, tumorile sau faringitele.

Există cercetători care au observat despre cătina de pe teritoriul României că ar fi mai bogată în vitamine și alte microelemente decât cea cultivată în Europa. Oricum ar fi, proprietățile fructelor de cătină sunt de necontestat, asocierea cu gingsengul de-a lungul timpului dovedind acest lucru.

Cătina este ingredientul care stă la baza tuturor produselor noastre. Din cauza gustului ei acrișor, cătina este consumată de obicei sub formă de suc sau sirop, de cele mai multe ori în combinație cu mierea de albine.

La Orange Valley, am creat o gamă variată de produse: începând de la sucul de cătină presat la rece, la siropurile cu miere de albine, până la uleiul și crema de cătină. Astfel, ne asigurăm că beneficiile extraodinare ale acestui fruct ajung la clienții noștri sub mai multe forme și fiecare poate produsele în funcție de preferințe.

Cătinada Orange Valley e combo-ul perfect de sănătate și...
Citește articolul
Dintotdeauna m-am străduit să îi ofer copilului meu o ali...
Citește articolul
Primul dintre siropurile noastre, cel cu cătină și miere ...
Citește articolul
Previne apariția inflamațiilor osoase, reduce riscul de ap...
Citește articolul
Continuă
0 Produse
FINALIZEAZĂ
TOTAL: lei