Adauga nr tau de telefon
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 190 Ron
Produse 100% Naturale

Metode de plată

Vezi care sunt modalitățile de plată
Plata ramburs – plătești comanda când primești pachetul.

Această metodă de plată presupune achitarea contravalorii produselor şi serviciilor comandate din magazinul www.orangevalley.ro chiar la livrare, în momentul în care curierul ajunge cu pachetul la adresa de destinaţie.

Contravaloarea serviciului de transport se plăteşte curierului și depinde de localitatea de destinaţie, de greutatea şi volumul coletului şi de valoarea declarată a acestuia.

Pentru a putea beneficia de această metodă de plată, în momentul completării formularului de creare a comenzii de cumpărare, trebuie să selectaţi metoda de plată, câmpul: Plata la livrare.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar “ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Continuă
0 Produse
FINALIZEAZĂ
TOTAL: lei