SUGAR FREE- 0% Zahăr
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 150 Ron
Produse 100% Naturale

Mierea de albine

Previne apariția inflamațiilor osoase, reduce riscul de apariție al diabetului, atenuează alergiile și este o sursă naturală de energie. Acestea sunt doar câteva dintre nenumăratele beneficii ale mierii de albine, cel de-al doilea ingredient esențial din produsele noastre.


Din punct de vedere chimic și nutrițional, mierea de albine are o structură asemănătoare cu a zahărului, întrucât conține atât glucoză, cât și fructoză. În cazul mierii de albine, aceste elemente sunt absorbite rapid, direct în vasele de sânge și care oferă corpului un impuls aproape instant de energie.

Pe lângă beneficiile deja enumerate, mierea de albine are un binecunoscut efect calmant și antiinflamator și este bogată în vitamine B, aminoacizi, enzime și minerale, dar și în calciu și magneziu. Are efect antibacterian și este un aliment excelent pentru combaterea și tratarea alergiilor și virozelor.

La Orange Valley, pentru prepararea siropurilor de cătină, folosim miere polifloră 100% naturală, pe care o procurăm de la un producător local. Astfel, ne asigurăm că păstrăm atât calitatea produselor la cele mai înalte standarde, cât și gustul delicios al siropurilor.

Cătinada Orange Valley e combo-ul perfect de sănătate și...
Citește articolul
Dintotdeauna m-am străduit să îi ofer copilului meu o ali...
Citește articolul
Cătina, adesea numită și gingseng românesc, este un fruc...
Citește articolul
Primul dintre siropurile noastre, cel cu cătină și miere ...
Citește articolul
Continuă
0 Produse
FINALIZEAZĂ
TOTAL: lei