TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 190 Ron
Produse 100% Naturale

Ce beneficii are consumul de cătină în combinație cu mierea de albine?

Previne apariția inflamațiilor osoase, reduce riscul de apariție al diabetului, atenuează alergiile și este o sursă naturală de energie. Acestea sunt doar câteva dintre nenumăratele beneficii ale mierii de albine, cel de-al doilea ingredient esențial pe care îl conține o sticlă de sirop de cătină marca Orange Valley.


Din punct de vedere chimic și nutrițional, mierea de albine are o structură asemănătoare cu a zahărului, întrucât conține atât glucoză, cât și fructoză. În cazul mierii de albine, aceste elemente sunt absorbite rapid, direct în vasele de sânge și oferă corpului un impuls aproape instant de energie.

Pe lângă beneficiile deja enumerate, mierea de albine are un binecunoscut efect calmant și antiinflamator și este bogată în vitamine din complexul B, aminoacizi, enzime și minerale, dar și în calciu și magneziu. Are efect antibacterian și este un aliment excelent pentru combaterea și tratarea alergiilor și virozelor.

Beneficii ale consumului de cătină cu miere 

 

Unul dintre cele mai des întâlnite moduri de consum al cătinei este în combinație cu mierea de albine. Asocierea celor două ingrediente aduce beneficii importante pentru organism, atunci când sunt consumate cu regularitate. Fie că vorbim despre sirop de cătină sau suc de cătină, în combinație cu miere, vei putea observa următoarele efecte:

  • Energizant – Îi oferi organismului tău doza zilnică de vitamine de care are nevoie;
  • Întărește imunitatea – Proprietățile antibiotice și antibacteriene pe care le conține un sirop de cătină cu miere contribuie la lupta împotriva virozelor. Mai mult, consumul de sirop de cătină cu miere poate reduce simptomele neplăcute ale răcelii;
  • Detoxifică organismul – Mixul celor două ingrediente contribuie la eliminarea toxinelor din sistemul digestiv și de la nivelul ficatului;
  • Efect antioxidant – Consumul regulat de sirop de cătină cu miere de albine ajută la neutralizarea substanțelor toxice preluate din mediul exterior;
  • Protejează inima – consumul regulat de miere în combinație cu cătină ajută în prevenirea apariției bolilor cardiovasculare;
  • Reglează activitatea gastro-intestinală datorită conținutului ridicat de vitamina E, dar și al conținutului de minerale.

Mixul de miere și cătină este considerat un adevărat elixir al sănătății, benefic pentru organism, mai ales în sezonul rece. Consumul de sirop de cătină cu miere de albine marca Orange Valley este un produs cu 0% zahăr, nepasteurizat și care nu conține conservanți. Preparăm siropul cu cătină bio, presată la rece și miere de albine polifloră. Alăturate, cele două ingrediente îți aduc un aport bogat de vitamine esențiale pentru o alimentație sănătoasă.

Siropul de cătină poate fi consumat începând cu vârsta de un an, în cantitate cuprinsă între 5 și 10 mililitri pe zi, iar pentru adulți, cantitatea recomandată este de minimum 50 mililitri de 1-2 ori/zi. Siropul poate fi consumat simplu sau diluat cu apă plată sau minerală. Recomandăm prepararea cu ⅓ sirop de cătină și ⅔ apă.

La Orange Valley, pentru prepararea siropurilor de cătină, folosim miere polifloră 100% naturală, pe care o procurăm de la un producător local. Astfel, ne asigurăm că păstrăm atât calitatea produselor la cele mai înalte standarde, cât și gustul delicios al siropurilor.

Diverși factori, cum ar fi stresul, alimentația inadecvat...
Citește articolul
În mod natural, organismul uman dispune de mai multe sistem...
Citește articolul
Cu toții ne confruntăm cu dimineți în care ne simțim ob...
Citește articolul
Un aliat de nădejde în lupta împotriva bolilor de sezon e...
Citește articolul
Cătina este alimentul folosit în medicina tradițională d...
Citește articolul
Toamna este unul dintre anotimpurile care ne influențează ...
Citește articolul
Vara anului 2022 a venit cu unele dintre cele mai crescute t...
Citește articolul
Fructul de cătină este recunoscut pentru proprietățile s...
Citește articolul
Beneficiile fructului de cătină au devenit cunoscute înc...
Citește articolul
Cătina este considerată un fruct miraculos încă din cele...
Citește articolul
Cu toții ne dorim să fim ascultați, motiv pentru care Or...
Citește articolul
Am pregătit un desert super delicios, natural și racoritor...
Citește articolul
Cei mici sunt mult mai sensibili decât adulții, iar sistem...
Citește articolul
Uleiul de cătină, cunoscut și sub denumirea de „aur lic...
Citește articolul
Iarna, odată cu temperatura, scade și capacitatea sistemul...
Citește articolul
Cătina este un arbust cu o arie foarte mare de răspândire...
Citește articolul
Cătinada Orange Valley e combo-ul perfect de sănătate și...
Citește articolul
Dintotdeauna m-am străduit să îi ofer copilului meu o ali...
Citește articolul
Cătina, adesea numită și gingseng românesc, este un fruc...
Citește articolul
Mierea de albine este un aliment complet, cu numeroase benef...
Citește articolul
Continuă
0 Produse
FINALIZEAZĂ
TOTAL: lei