Adauga nr tau de telefon
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 190 Ron
Produse 100% Naturale

Crează-ți propria rețetă de sirop de cătină Orange Valley

La baza alimentației fiecăruia dintre noi stau nutrienții, vitaminele și mineralele. Acestea joacă un rol vital pentru o viață sănătoasă și ajută organismul să funcționeze optim. Uneori poate fi o provocare să le integrăm pe toate în alimentația noastră de zi cu zi, însă oamenii au căutat mereu alternative care să includă cât mai mulți dintre acești nutrienți, pentru un consum eficientizat.

Cătina este unul dintre fructele miraculoase consumate de mii de ani, datorită tuturor beneficiilor pe care le aduce organismului și pentru contribuția sa la bunăstarea generală a corpului nostru. Acest fruct este consumat sub multe forme, dintre care siropul de cătină este unul preferat de multe persoane.

Siropul de cătină păstrează în totalitate proprietățile fructului de cătină, aducând un aport semnificativ de vitamine precum vitamina C, A, E, K și complexul de vitamine B ( B1, B2, B6, B9). Adițional, siropul de cătină mai conține și microelemente precum fosfor, calciu, magneziu, fier și uleiuri complexe. Împreună, aceste proprietăți aduc numeroase beneficii persoanelor care consumă siropul cu regularitate, sub formă de cură.

Crearea propriului tău elixir al tinereții

Cu toții ne dorim  să fim ascultați, motiv pentru care Orange Valley îți pune la dispoziție posibilitatea de a-ți crea propriul sirop de cătină, pe care să îl consumi după preferințele personale. Așadar, cu ajutorul configuratorului, ai posibilitatea de a amesteca aromele preferate și de a crea un produs din cătină după bunul tău plac.

Deși organismul fiecăruia dintre noi are nevoie de aceleași substanțe pentru supraviețuire și bună funcționare, gusturile noastre sunt diferite. Prin crearea propriei tale băuturi din cătină, poți să beneficiezi de toate proprietățile fructelor (și nu numai) pe care Orange Valley le pune la dispoziție. Astfel, ai control deplin asupra gustului siropului, iar calitatea ingredientelor este garantată, la fel ca și în cazul tuturor celorlalte produse Orange Valley.

Folosind configuratorul de arome, tu ești cel care decide procentajul pentru fiecare aromă din componența siropului de cătină. Astfel, poți alege ingredientele favorite, creând propria ta poțiune magică pe care să o consumi cu drag. De asemenea, tu ești cel care alege modelul de sticlă în care dorești să vină produsul tău personalizat.

Arome proaspete și variate

Din gama de produse pentru personalizarea siropului pe care Orange Valley le pune la dispoziție fac parte mierea de albine, fructele de aronia, sfecla, morcovul, menta, portocalele și ghimbirul. Siropul tău personalizat poate să aibă, așadar, un gust plin de prospețime perfect pentru zilele călduroase și însorite, pe care poți să îl savurezi chiar și afară la soare, sau un gust care să îți aducă aminte de momentele confortabile pe care le petreci iarna în propria ta casă.

Bineînțeles, ingredientul de baza este cătina, denumită generos de către oameni ,,fructul miraculos” sau chiar ,,elixirul tinereții”. Însă toate ingredientele completează cu subtilitate beneficiile fructului de cătină, hrănindu-ți corpul cu nutrienți necesari și împrospătându-ți zilele.

Diverși factori, cum ar fi stresul, alimentația inadecvat...
Citește articolul
În mod natural, organismul uman dispune de mai multe sistem...
Citește articolul
Cu toții ne confruntăm cu dimineți în care ne simțim ob...
Citește articolul
Un aliat de nădejde în lupta împotriva bolilor de sezon e...
Citește articolul
Cătina este alimentul folosit în medicina tradițională d...
Citește articolul
Toamna este unul dintre anotimpurile care ne influențează ...
Citește articolul
Vara anului 2022 a venit cu unele dintre cele mai crescute t...
Citește articolul
Fructul de cătină este recunoscut pentru proprietățile s...
Citește articolul
Beneficiile fructului de cătină au devenit cunoscute înc...
Citește articolul
Cătina este considerată un fruct miraculos încă din cele...
Citește articolul
Am pregătit un desert super delicios, natural și racoritor...
Citește articolul
Cei mici sunt mult mai sensibili decât adulții, iar sistem...
Citește articolul
Uleiul de cătină, cunoscut și sub denumirea de „aur lic...
Citește articolul
Iarna, odată cu temperatura, scade și capacitatea sistemul...
Citește articolul
Cătina este un arbust cu o arie foarte mare de răspândire...
Citește articolul
Cătinada Orange Valley e combo-ul perfect de sănătate și...
Citește articolul
Dintotdeauna m-am străduit să îi ofer copilului meu o ali...
Citește articolul
Cătina, adesea numită și gingseng românesc, este un fruc...
Citește articolul
Mierea de albine este un aliment complet, cu numeroase benef...
Citește articolul
Previne apariția inflamațiilor osoase, reduce riscul de ap...
Citește articolul
Continuă
0 Produse
FINALIZEAZĂ
TOTAL: lei