SUGAR FREE- 0% Zahăr
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 150 Ron
Produse 100% Naturale

Cătinada

Cum ar fi să poți savura siropurile tale preferate la tine acasă?

Cătinada Orange Valley e combo-ul perfect de sănătate și prospețime, iar acum o poți savura și la tine acasă. Rețeta este una originală: 1/3 sirop de cătină proapăt și 2/3 apă plată sau minerală, după gust.


Ingrediente

100ml Sirop de cătină
200ml Apă plată sau minerală
Frunze de mentă proaspată

Mod de preparare

Într-un pahar de 300ml se adaugă siropul
de cătină împreună cu apa.
Se amestecă bine și se adaugă gheață.
La final se adaugă frunzele de mentă
proaspătă pentru decor și ENJOY!

Un pahar de cătinadă Orange Valley e la fel de fresh ca o limonadă, însă conține de aproape trei ori mai multă Vitamina C, iar în combinaţie cu mierea de albine, beneficiile acestei băuturi răcoritoare se dublează: contribuie la întărirea imunității, la prevenirea şi tratarea bolilor sistemului digestiv şi ameliorează simptomele răcelii.

Cele două ingrediente de bază din cătinadă se completează reciproc: mierea de albine temperează gustul acrişor al sucului de cătină, care contribuie cu aportul însemnat de vitamine (B, C, E, F, K şi P), având totodată efect antiinflamator.

La fel ca toate produsele Orange Valley, cătinada este o băutură bio, pentru care folosim cele mai bune ingrediente. Aceasta este disponibilă în aceleaşi sortimente ca siropurile Orange Valley: clasică, doar cătină şi miere de albine, ghimbir spicy, aronia acrişoară, sfeclă şi morcov pentru un gust dulceag, plăcut şi nu în cele din urmă, mentă răcoritoare, perfectă pentru vară.

Îți poţi prepara cătinada şi singur, acasă, după reţeta noastră: 1/3 sirop de cătină şi 2/3 apă plată sau minerală, în funcție de preferinţele tale. Indiferent ce combinaţie alegi, te vei bucura de o băutură delicioasă, fresh şi sănătoasă!

Dintotdeauna m-am străduit să îi ofer copilului meu o ali...
Citește articolul
Cătina, adesea numită și gingseng românesc, este un fruc...
Citește articolul
Primul dintre siropurile noastre, cel cu cătină și miere ...
Citește articolul
Previne apariția inflamațiilor osoase, reduce riscul de ap...
Citește articolul
Continuă
0 Produse
FINALIZEAZĂ
TOTAL: lei