TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 190 Ron
Produse 100% Naturale

Transport și livrare

Politica de livrare și retur

Transport & calitate

Calitatea produselor noastre este pe primul plan, de aceea avem grijă să le preparăm cu maximum 24 de ore înainte de a fi livrate. Tot din acest motiv expediem comenzile în intervalul luni – joi, pentru a evita situația în care produsele rămân în timpul weekend-ului în depozitele curierului, unde nu putem controla condițiile de păstrare și existând riscul ca acestea să-și piardă calitatea.

Produsele noastre ajung în siguranță la ușa dumneavoastră cu ajutorul partenerilor de la FAN Courier.

Costul transportului este gratuit pentru comenzi mai mari de 190 de lei, în timp ce pentru comenzile cu o valoare mai mică de 190 de lei se va achita un cost de livrare de 20 de lei. Menționăm că destinația de livrare trebuie să se afle în raza de acoperire a curierului.

Expedierea comenzilor se face în ziua în care au fost primite, în cazul în care comanda este plasată până la ora 13:00 și ziua următoare, în cazul în care comanda este efectuată după această oră, cu excepția zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, din motivele menționate mai sus. În cazul în care informațiile destinatarului nu sunt corecte și/sau complete, nu putem garanta respectarea termenului de livrare a comenzii.

Politica de Retur

Returul se poate face în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea comenzii, fiind gratuit și se poate efectua doar în cazul în care comanda a depășit termenul de livrare fără ca vânzătorul să comunice acest lucru în prealabil sau în cazul în care coletul sau produsele sunt deteriorate. Recomandăm ca în astfel de cazuri returul să se facă imediat. Reclamații ulterioare legate de acest lucru nu vor fi valabile.

Nu pot fi returnate produsele care:

  • Prezintă urme vizibile de utilizare
  • Au ambalajul desigilat
  • Au eticheta deteriorată

În cazul în care doriți să returnați un produs, contactați-ne la numărul de telefon: 0371 900 159 sau la adresa de e-mail: orangevalleybio@gmail.com.

Restituirea banilor

Pentru cazurile în care se dorește retur, iar plata s-a efectuat online, restituirea banilor se face în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea returului, în același cont din care s-a efectuat plata.

Anularea comenzilor

Puteți anula comanda dumneavoastră la numărul de telefon: 0371 900 159 sau adresa de e-mail: orangevalleybio@gmail.com

Continuă
0 Produse
FINALIZEAZĂ
TOTAL: lei