TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzile de peste 190 Ron
Produse 100% Naturale

Ce efecte au asupra tenului tău produsele cosmetice Orange Valley?

Fructul de cătină este recunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra organismului, constitutind un ingredient de bază în medicina tradițională încă din cele mai vechi timpuri.

Arbustul de cătină crește pe teritorii întinse și nu este sensibil la temperaturile drastice, fructele sale fiind astfel folosite din Europa până în Asia pentru tratarea diferitor afecțiuni ale pielii și ale organismului în general.

Beneficii generale ale fructului de cătină

Acest fruct de dimensiuni reduse este foarte bogat în vitaminele A, B și C. Vitamina C se regăsește în concentrații de 10 ori mai mare decât în citrice.

De asemenea, pe lângă aceste vitamine, fructele de cătină mai conțin celuloză, beta caroten în cantități mai mari decât în morcovi, dar și microelemente precum calciu, magneziu, fosfor, fier, sodiu și diferite enzime și uleiuri volatile.

Efectele produselor cosmetice din cătină asupra tenului

Deși cătina se consumă sub diferite forme, extractul acestui fruct este deosebit de folositor în compoziția produselor cosmetice. Fiind o resursă bogată de proprietăți benefice, cătina are efecte variate asupra organismului uman.

Efectul vitaminizant

În fructul de cătină se regăsesc aproape toate vitaminele și mineralele necesare pentru o stare bună de sănătate, motiv pentru care extractul de cătină contribuie la hrănirea și hidratarea pielii.

Efectul cicatrizant

Datorită proprietăților fructului de cătină, acesta hidratează și ajută la repararea stratului epidermic la nivel superficial. Prin asigurarea substanțelor necesare pielii, fructul de cătină contribuie la cicatrizarea acesteia și este un ingredient valoros în industria cosmetică.

Tipuri de produse cosmetice din cătină și utilizări

Fructul de cătină este considerat un izvor de sănătate, iar această resursă vine sub mai multe forme. Orange Valley oferă produse pentru îngrijirea pielii cu extract din cătină, printre care se numără:

Crema de cătină

Crema de cătină marca Orange Valley conține exclusiv ingrediente naturale, precum ulei de soia extra virgin, ceară de albine și ulei de măsline extra virgin. Cu ajutorul acestei combinații de ingrediente, crema de cătină poate fi folosită în tratarea imperfecțiunilor la nivelul superficial al pielii, precum arsurile ușoare care apar în urma expunerii la radiațiile solare, cât și în tratarea escarelor sau a infecțiilor ușoare.

Din gama de cremă de cătină marca Orange Valley fac parte crema de cătină simplă, cu proprietăți anti-rid, și crema de cătină multiactivă, care conține și ulei de cătină.

Balsam de buze din cătină

După cum spune și numele, balsamul cu extract din cătină se folosește pentru hidratarea buzelor. Acesta se poate folosi atât pe vreme caldă, cât și în sezonul rece, asigurând un strat de protecție pentru buze și oferindu-le luciu. Prin îngrijirea corectă a buzelor, eviți și anumite afecțiuni ale pielii din zona gurii.

Orange Valley oferă balsam de buze cu cătină și vanilie, cătină și portocală și cătină și mentă. Astfel, poți să îți îngrijești buzele și să profiți de prospețimea aromei tale preferate.

Serum din cătină

De foarte multe ori, îngrjirea pielii nu necesită produse cosmetice complexe, o rutină formată din ingrediente simple și eficiente fiind îndeajuns. Un astfel de produs, care conține doar ingrediente naturale și care devine un pas important în rutina ta zilnică este serumul din cătină, care poate fi folosit atât pentru vindecarea petelor maronii, cât și pentru întreținerea pielii.

Orange Valley oferă ambele variante de serum, fiecare dintre ele lăsându-ți pielea catifelată la atingere, hidratată și fără urme de oboseală.

Produsele cosmetice din cătină sunt un izvor de proprietăți benefice, care ajută la menținerea, hrănirea și vindecarea tenului și care nu trebuie să lipsească din rutina ta de îngrijire personală.

Diverși factori, cum ar fi stresul, alimentația inadecvat...
Citește articolul
În mod natural, organismul uman dispune de mai multe sistem...
Citește articolul
Cu toții ne confruntăm cu dimineți în care ne simțim ob...
Citește articolul
Un aliat de nădejde în lupta împotriva bolilor de sezon e...
Citește articolul
Cătina este alimentul folosit în medicina tradițională d...
Citește articolul
Toamna este unul dintre anotimpurile care ne influențează ...
Citește articolul
Vara anului 2022 a venit cu unele dintre cele mai crescute t...
Citește articolul
Beneficiile fructului de cătină au devenit cunoscute înc...
Citește articolul
Cătina este considerată un fruct miraculos încă din cele...
Citește articolul
Cu toții ne dorim să fim ascultați, motiv pentru care Or...
Citește articolul
Am pregătit un desert super delicios, natural și racoritor...
Citește articolul
Cei mici sunt mult mai sensibili decât adulții, iar sistem...
Citește articolul
Uleiul de cătină, cunoscut și sub denumirea de „aur lic...
Citește articolul
Iarna, odată cu temperatura, scade și capacitatea sistemul...
Citește articolul
Cătina este un arbust cu o arie foarte mare de răspândire...
Citește articolul
Cătinada Orange Valley e combo-ul perfect de sănătate și...
Citește articolul
Dintotdeauna m-am străduit să îi ofer copilului meu o ali...
Citește articolul
Cătina, adesea numită și gingseng românesc, este un fruc...
Citește articolul
Mierea de albine este un aliment complet, cu numeroase benef...
Citește articolul
Previne apariția inflamațiilor osoase, reduce riscul de ap...
Citește articolul
Continuă
0 Produse
FINALIZEAZĂ
TOTAL: lei