Sirop de cătină 1L

SIROP de CĂTINĂ cu MIERE DE ALBINE 1l

64 lei

Livrare prin FAN Courier. Data estimată de livrare: marți - 24.12.2024
-+
Adaugă în coș
  • Valoare energetica178.99kcal
    748.89kJ
  • Lipide
    2.8%
  • Proteine
    0.79%
  • GlucideZahăr Total
    37.55%

Ingrediente

  • 60% suc natural din cătină presat la rece
  • Sirop de CĂTINĂ cu MIERE de ALBINE 40% miere poliflora naturală
  • 0% ZAHAR
    0% Zahar
  • 100% natural
    100% natural
  • Nepasteurizat și Fără conservanți 1l
    Nepasteurizat si
    Fara conservanti
  • Produs în România
    Produs în România
Beneficii - Sirop de cătină cu miere de albine
Cancer
Fructele de cătină au proprietăți anti-cancerigene, contribuind la prevenirea apariției celulelor canceroase șl la distrugerea acestora. Cătina are un conținut crescut de flavonoide, quercitină și antioxidanți, care s-au dovedit eficiente pentru lupta împotriva cancerului. Cercetătorii au desfășurat numeroase studii care demonstrează că produsele pe bază de cătină sunt benefice și în timpul chimioterapiei, însă este important să menționăm că acestea nu înlocuiesc tratamentul propriu-zis, ci îl completează. Mierea de albine este plină de antioxidanți, care dublează efectele anticancerigene ale cătinei.
Imunitate
Cătina conține de 10 ori mai multă Vitamina C decât citricele și de 2 ori mai multă Vitamina C decât măceșele. Sucul de cătină, care stă la baza acestui sortiment de sirop, este obținut prin presarea la rece a fructelor, fiind ideal pentru curele de creștere ale imunității. Totodată, produsele pe bază de cătină sunt ideale în tratarea gripelor și a răcelilor. În plus, mierea de albine stimulează producția de anticorpi și contribuie la ameliorarea și prevenirea alergiilor, a durerilor de gât și a tusei. fiind un bun emolient.
Afectiuni cardiace
Potrivit unui studiu publicat de American Journal of Clinical Nutrition, consumul produselor pe bază de cătină contribuie la reducerea nivelului de colesterol rău și la producerea de colesterol sănătos. Astfel, cătina ajută la scăderea tensiunii arteriale și a riscului producerii de accidente vasculare sau de infarct. Datorită conținutului ridicat de polifenoli din mierea de albine, siropurile de cătină cu miere de albine susțin sănătatea inimii și circulația sănătoasă.
Energie
Vitaminele și mineralele din cătină contribuie la creșterea nivelelor de energie ale organismului. Cătina și produsele obținute din acest fruct conțin un complex de vitamine B, datorită cărora energia și vitalitatea cresc în mod natural. Având o cantitate mică de carbohidrați, mierea de albine contribuie de asemenea la creșterea nivelului de energie, fiind recomandată înainte de efectuarea de antrenamente sau de activități fizice care necesită mai mult efort.
Vedere
Datorită conținutului crescut de betacaroten, cătina contribuie la îmbunățirea vederii și la scăderea riscului de apariție al afecțiunilor oculare.
Afectiuni Gastrointestinale
Fructele de cătină conțin Omega-7 pe care-i conține, componente benefice pentru activitatea gastro-intestinală. Aceste substanțe contribuie la prevenirea apariției ulcerului gastric și la calmarea inflamațiilor abdominale. În plus, fructele de cătină ajută în cazul durerilor de stomac sau al constipației. Și mierea de albine din siropurile de cătină contribuie la sănătatea sistemului digestiv, prin aportul de bacterii bune conținute de acest ingredient.
Detoxifiere
Detoxifierea reprezintă procesul de eliminare al toxinelor din corp. Organismul nostru face acest lucru în mod natural, prin procesele care îl ajută să se autoregleze, însă fructele de cătină și produsele care le au la bază ajută în acest sens, prin beneficiile pe care le aduce sistemului digestiv și ficatului.
Cure de slabit/ Obezitate
Datorită conținutului crescut de acizi grași Omega 7, fructele de cătină contribuie la reglarea producției de adiponectină, proteină implicată în apariția obezității. Astfel, consumul acestor produse ajută la reducerea stocării grăsimii în organism și la creșterea senzației de sațietate. Mierea de albine conține zaharuri sănătoase și este recomandată de specialiști în curele de slăbire, pentru înlocuirea zahărului.
Dermato/Cosmetica/Piele
Produsele pe bază de cătină sunt cunoscute pentru utilizarea în tratamentul afecțiunilor dermatologice precum eczeme, acnee, dermatite, vergeturi, etc. Totodată, cătina oferă protecție împotriva razelor UV și contribuie la creșterea elasticității pielii. Mierea de albine are acțiune antibacteriană și este de asemenea folosită în tratatrea rănilor, al ulcerațiilor sau al arsurilor.
Par
Numeroase produse de îngrijire ale părului au la bază extracte de cătină, întrucât aceste fructe conferă părului elasticitate și strălucire, contribuind totodată la reducerea căderii acestuia. Efectele apar în timp, după consumul regulat al produselor pe bază de cătină.
Anti - imbatranire
Proprietățile antioxidante ale cătinei ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire, atât în ceea ce privește organele interne, cât și la nivelul aspectului extern. La fel ca în cazul produselor cosmetice, aceste efecte apar odată cu consumul regulat și constant al produselor pe bază de cătină.
Anti stres
Numeroase cercetări au demonstrat faptul că fructele de cătină diminuează stresul, anxietatea și depresia, întrucât sunt bogate în serotonină, substanță ce contribuie la o dispoziție mai bună, la stări de calm și de relaxare.
Tonic neural
Cătina și produsele pe bază de cătină acționează ca un tonic natural la nivelul creierului, ajutându-l să funcționeze la capacitatea sa optimă. Unele studii efectuate în cadrul Universității Oxford au demonstrat faptul că aceste fructe contribuie la prevenirea apariției unor afecțiuni precum Alzheimer sau demență, prin conținutul ridicat de antioxidanți și vitamina B12.
Radiatii
Tot antioxidanții din cătină sunt responsabili și de protecția pe care aceste fructe o oferă împotriva radiațiilor. Mai mult, ele ajută la refacerea și la protejarea ADN-ului atunci când acesta este expus acestui pericol.

Sugestie de consum

Adulți: minim 100ml de 1-2 ori/zi.
Copii peste 3 ani: minim 50ml de 1-2 ori/zi.
Copii 1-3 ani: 5-10ml de 1 administrare/zi.
Agitați sticluța înainte de consum.

Condiții de păstrare

A se păstra la temperaturi cuprinse între 2-4 grade Celsius

Valabilitate

O luna din momentul intrării in posesie a comenzii

Idee de preparare

Se poate dilua cu apă plată sau minerală (1/3 cătinadă, 2/3 apă)

Informații nutriționale
100 ml produs contine:
VALOARE ENERGETICA
178.99kcal / 748.89kJ
LIPIDE
2.8%
PROTEINE
0.79%
GLUCIDE
37.55%

Ce spun clienții noștri?

  • Gust și calitate de nota 10+
    Perfectă combinația! Gust și calitate de nota 10+. Iar cei care se ocupă de afacere sunt, fără exagerare, de maxim profesionalism.
    Lucian Gabriel
    CITEȘTE
  • Produse extraordinare.
    Produse extraordinare, prețuri decente, promptitudine în livrare.
    Robert Savciuc
    CITEȘTE
  • Sănătate în casa mea!
    Foarte bună! Sănătate în casa mea! Recomand cu drag!
    Emanuela Ionuț
    CITEȘTE
  • Recomandăm cu toată încrederea!
    Gustos, sănătos, natural și diferit de ceea ce găsim în supermarket. Folosim de anul trecut produsele Orange valley și le recomand cu toată încrederea!
    Ione Nechifor
    CITEȘTE
  • Calitate premium!
    Sunt absolut geniale. Favoritul meu este sucul de cătină cu miere și ghimbir este demențial dar și celelalte sunt. Calitate premium!
    Ana
    CITEȘTE
  • Recomand cu drag și încredere!
    Beau în fiecare zi cel mai sanatos suc natural, datorită vouă! Recomand cu drag și încredere!
    Alina Maria
    CITEȘTE
  • Produse de calitate!
    Recomand, comandăm regulat de câteva luni. Produse de calitate, livrare promtă și departamentul de servicii clienți de nota 10!
    Yvette
    CITEȘTE
  • Recomand Orange Valley!
    Sănătos, natural și delicios!
    Raluca Mihaela
    CITEȘTE
  • Recomand cu drag!
    Este un produs pe care îl consum zilnic de când l-am descoperit și pe care îl recomand cu drag!
    Ștefania Octaviana
    CITEȘTE